Intresseanmälan - Jag är ekonomiskt stressad / ekonomiskt utsatt

Här kan du anmäla ditt intresse för Självhjälpsgruppen med temat: "Jag är ekonomiskt stressad / ekonomiskt utsatt".

När vi har fått in 10 intresseanmälningar kommer vi att skicka ut en inbjudan via e-post till alla intresserade. Där får du en valmöjlighet till att boka din plats eller tacka nej.

Kostnad: 10 kr/tillfälle för den som kan, annars är man såklart välkommen ändå.

Om du väljer att vara med får du möjligheten att träffa andra i Självhjälpsgruppen, lära dig använda samtalsverktyget Rundan och utvecklas tillsammans med andra. 
De 3 första gångerna kommer en Igångsättare att vara med för att visa hur samtalsmetoden Rundan fungerar samt dela annan viktig information, därefter är gruppen självgående.

OBS! Bekräftelsemejlet kan hamna i skräpposten, så titta där om du inte har fått någon bekräftelse från oss.

Varmt välkommen till Självhjälpshuset Ljusglimten
 

Beskrivning av temat

Är du orolig för din ekonomi? För att det alltid är mer månad kvar fastän pengarna är slut? Har du fastnat i skuldfällan? Då är detta kanske gruppen för dig.

Vi pratar och lyssnar på varandras berättelser, och delar så mycket eller lite vi själv känner att vi behöver och vill. Genom att delar våra erfarenheter kan det kännas lättare att hantera stressen samt att du kanske får nya infallvinklar om hur du ska hantera ekonomin framöver. 

Vill du träffa andra människor och få chansen att dela det som finns inom dig i en sådan gemenskap?

Kom och dela dina tankar och känslor och utforska tillsammans med andra i en självhjälpsgrupp på Självhjälpshuset Ljusglimten.​ 


Att gå i självhjälpsgrupp 

Vi rekommenderar att du prioriterar att vara med minst 5 gånger i självhjälpsgruppen innan du beslutar om det kommer att hjälpa dig. Självhjälpsgrupper är inte som att gå en kurs eller andra formella utbildningar. För vissa så är redan första tillfället en fantastisk upplevelse medan för andra kan det ta några tillfällen innan de får den insikten.  
Efter 5 tillfällen brukar majoriteten känna ”Wow! Jag har verkligen förändrats sedan jag började gå i en självhjälpsgrupp och fått mycket nytta av det.” Några säger till och med ”Självhjälpsgrupper har räddat mitt liv” 

Efter det brukar de flesta vilja fortsätta för att uppnå ännu mer positiv förändring. 

I och med det så rekommenderar vi alla att boka upp de kommande 5 tillfällena i sin kalender och att du prioriterar det.

Efter dessa fem gånger så kan gruppen ta upp om de vill fortsätta, vilket vi är övertygade om att de allra flesta vill göra.

Viktig info att läsa innan du anmäler dig hittar du under fliken Viktig information.

OBS! Bekräftelsemailet kan hamna i skräpposten, så kolla därför där om du inte har fått någon bekräftelse från oss.

Varmt välkommen!


Meddela om du behöver anpassad tillgänglighet då Banckska villan har trappor och det saknas hiss. De grupper där deltagare har behov av tillgänglighetsanpassning förläggs i en annan lokal
Tid:18:00
Plats:Banckska Villan
Adress:Södra Storgatan 36   Visa karta
Postnr:25223
Ort:Helsingborg
Antal platser kvar:99 / 100
Anmäl dig nedan
Förnamn:  *
Efternamn:  *
E-post:  *
Mobilnummer:
 *
Övrigt:  *
Föredrar du att träffas online eller fysiskt? *
Nyhetsbrev: Ja     Nej