Intresseanmälan - Jag har haft en tuff uppväxt
 

Här kan du anmäla ditt intresse för Självhjälpsgruppen med temat: "Jag har haft en tuff uppväxt".

När vi har fått in 10 intresseanmälningar kommer vi att skicka ut en inbjudan via e-post till alla intresserade. Där får du en valmöjlighet till att boka din plats eller tacka nej.

Kostnad: 10 kr/tillfälle för den som kan, annars är man såklart välkommen ändå.

Om du väljer att vara med får du möjligheten att träffa andra i Självhjälpsgruppen, lära dig använda samtalsverktyget Rundan och utvecklas tillsammans med andra. 
De 3 första gångerna kommer en Igångsättare att vara med för att visa hur samtalsmetoden Rundan fungerar samt dela annan viktig information, därefter är gruppen självgående.

OBS! Bekräftelsemejlet kan hamna i skräpposten, så titta där om du inte har fått någon bekräftelse från oss.

Varmt välkommen till Självhjälpshuset Ljusglimten.

Beskrivning av temat: 

Att växa upp är inte alltid lätt. Ibland är det ens egna känslor som är svåra att hantera och ibland är det ens uppväxtmiljö som inte är den bästa. Oavsett vilket, så kan detta sätta sina spår i oss och göra att vi inte känner att vi lever till fullo. Vi är alla olika och bär på olika spår av vår uppväxt, och just därför kan det vara så värdefulla att höra andra människor dela sina upplevelser och känslor.

Denna grupp kommer att vara ett säkert space för just det.


Att gå i självhjälpsgrupp 

Vi rekommenderar att du prioriterar att vara med minst 5 gånger i självhjälpsgruppen innan du beslutar om det kommer att hjälpa dig. Självhjälpsgrupper är inte som att gå en kurs eller andra formella utbildningar. För vissa så är redan första tillfället en fantastisk upplevelse medan för andra kan det ta några tillfällen innan de får den insikten.  
Efter 5 tillfällen brukar majoriteten känna ”Wow! Jag har verkligen förändrats sedan jag började gå i en självhjälpsgrupp och fått mycket nytta av det.” Några säger till och med ”Självhjälpsgrupper har räddat mitt liv” 

Efter det brukar de flesta vilja fortsätta för att uppnå ännu mer positiv förändring. 

I och med det så rekommenderar vi alla att boka upp de kommande 5 tillfällena i sin kalender och att du prioriterar det.

Efter dessa fem gånger så kan gruppen ta upp om de vill fortsätta, vilket vi är övertygade om att de allra flesta vill göra.


Viktig info att läsa innan du anmäler dig hittar du under fliken Viktig information.

OBS! Bekräftelsemailet kan hamna i skräpposten, så kolla därför där om du inte har fått någon bekräftelse från oss.

Varmt välkommen!

Meddela om du behöver anpassad tillgänglighet då Banckska villan har trappor och det saknas hiss. De grupper där deltagare har behov av tillgänglighetsanpassning förläggs i en annan lokal
Plats:Banckska Villan
Adress:Södra Storgatan 36   Visa karta
Postnr:25223
Ort:Helsingborg
Antal platser kvar:92 / 100
Anmäl dig nedan
Förnamn:  *
Efternamn:  *
E-post:  *
Mobilnummer:
 *
Övrigt:  *
Föredrar du att träffas online eller fysiskt? *
Nyhetsbrev: Ja     Nej